Om Smartos Telte – Din lokale festudlejer

Det hele startede tilbage i 1989

Mobil diskoteket Los Smartos blev indkøbt. I en 10 årig periode blev der spillet utallige jobs på det meste af Vestsjælland. I 1999 blev nattelivet sat på en pause tilfordel for et ‘almindelig arbejde’…. Meeen efter 10 års pause trak det i cirkushesten for at starte op igen. I 2009 begyndte vi så småt og indkøbe lyd og lys udstyr for at gøre klar til at spille nogle mindre jobs for blandt andet gamle kunder som kunne huske os.

Fra mobil diskotek til festudlejer

1. april 2012 blev det besluttet at startet 100 % igen.

1. april 2012 blev det besluttet at startet 100 % igen. Der er dog kommet langt mere til diskotektet end for år tilbage. Nu er Smartos Telte – Din lokale festudlejer leveringsdygtige i stort set alt til festen.

Diskotek Los Smartos - Der hvor det hele startede Los Smartos med Tony bag pulten Den første investering var en slush icemaskine og en popcornmaskine. Nu har vi telte, gulve til telte, lyskæder, fadølsanlæg, kaffemaskiner, termokander, borde, stole, service og meget andet. Smartos Telte – Din lokale festudlejer er stadig lokale selvom omfanget er vokset.

I oktober 2015, flyttede vi til de første lokaler i Skælskør. Her fik vi mulighed for at samle alt under et tag, endvidere fik vi indrettet et showtelt, det gav helt nye muligheder både for os og vores kunder. her blev gennemgået mange forskellige løsninger.

Lokalerne blev dog ret hurtigt for små, så vi ledte i 2018 med lys og lygte for at finde egnede lokaler til vores virksomhed – i takt med at vi levere telte til det meste af Sjælland, så kræver det også mere og mere lager plads og have det på hylderne. Endelig i marts 2019 lykkes det at finde egnet lokaler, som også havde gode ude forhold – så pr. 1. maj 2019 flyttede Smartos Telte – Din lokale festudlejer til Teglværksvej 2a, 4230 Skælskør – den gamle planteskole. Her blev der udvidet med 1500 m2 under tag samt en stor plads på omkring 3000 m2.

Hvad skal du bruge til din havefest, konfirmation, bryllup eller fødselsdag?

Der er mange ting man skal have styr på uanset anledning og størrelsen af festen. Hos Smartos Telte

Din lokale festudlejer sætter vi din fest i fokus og sammensætter det der skal bruges i samarbejde med dig.
Rådgivning og vejledning er en vigtig faktor for os, vi har ingen ‘festpakker’ ingen fester eller behov er ens derfor skal din fest heller ikke sættes i en pakke men tilpasses dine behov.

Smartos Telte – Din Lokale Festudlejer
Tony

En vellykket fest ligger i forberedelserne.

Hos Smartos Telte – Din lokale festudlejer har du mulighed for, at leje alt til festen – hos én leverandør. Vi udlejer blandt andet festtelte, gulv til telte, borde, stole og service. Vi har eksisteret siden 2012 så vi ved, at der er mange ting man skal, have styr på uanset anledning og størrelsen af festen.

Smartos Telte – Din lokale festudlejer

Du er altid velkommen til at sende en mail til os, med din forespørgsel, så kontakter vi dig.Du kan også finde os på Facebook hvor vi løbende ligger nyheder ind.
FØLG OS PÅ FACEBOOK