Dieselvarmer TKH-190

Nye varmekilder i udlejningen

Dieselvarmer TKH-190
Dieselvarmer – infrarød

Der er kommet nye dieselvarmer i vores udlejning det er infrarøde med varmelegeme – 17 og 22 kW

De infrarøde varmeovn er uden skadelige dampe eller gasser

Den varme, som de infrarøde varmeovne producerer, fordeles jævnt i konstruktionerne i rummet.
Dieselvarmeren har et lavt dieselforbrug, så den også er økonomisk at benytte.

Varmen fordeles jævnt i alle retninger og giver en behagelig varmefølelse, selv når man opholder sig i nærheden af apparatet – ved at placere den lille bordventilator på toppen af dieselvarmeren, er denne med til at sørge for at varmen bliver fordelt til selv den bagerste del af lokalet/ teltet

Den tredobbelte forbrændingsproces garanterer en fuldstændig og ren forbrænding. Varmeapparatet kræver således ikke et separat udstødningsrør, og al varme udnyttes. Normal ventilation er tilstrækkelig.

Dieselvarmeren er et meget økonomisk varmelegeme. Den bruger mindre end to liter brændstof i timen. Dieselvarmeren bliver leveret med en fjernbetjening, der er designet til at gøre det nemt for brugeren. Dieselvarmer har ingen blæser, den genererer kun infrarød varme. IR-strålingen opvarmer materiale, ikke luft. Sod- og lugtgener opstår normalt på grund af det brændsel, der ender i brændkammeret efter nedlukning. Brændstoftilførslen er meget hurtig, hvilket minimerer forekomsten af sod- og lugtgener.